Te Huur - Waarom ik een serviceflat van Senior Homes koos

Over Senior Homes

de JUISTE partner telt !

De échte specialist

Waarom ik koos voor Senior Homes

Vóór ik deze woning kocht heb ik véél, héél veel projecten bezocht van assistentiewoningen.

En ik heb wat gezien. Veel bedrijven sprongen op de kar, veel bedrijven roken geld. Het paradijs werd voorgesteld, maar de realiteit bleek dikwijls anders. Het bewijs is er inmiddels.

Mijn énige maatstaf was iets te vinden waar ik zélf binnen 20 jaar zou willen wonen. Neen, dus niet in een “kotje” van 40 m2 zoals de Wet voorschrijft. En met een woonassistent die niet één keer (zoals de Wet voorschrijft) maar 6 dagen op 7 aanwezig is, die mij persoonlijk kent en waar ook nog eens een noodhulplijn is van 24u/24u.

 

” Mijn énige maatstaf was een woning vinden waar ik zélf graag en met plezier zou wonen als 65+ er “

 
Dit waren de eisen die ik mijzelf oplegde:

Ik had het snel door. Op de markt lopen veel geldwolven rond. En zie nu: véél prestigieuze projecten staan leeg. Geen wonder dat ik er af wou blijven want ik wou dat als ik iets verhuur dat altijd met wederzijds plezier doen. Het gevoel hebben dat ik echt iets aanbied waar de mensen gelukkig van worden én blijven.

Gelukkig kwam ik Wilfried Martens van Senior Homes tegen. Hij heeft vooraf, gedurende jaren, in België en in het buitenland studiewerk gedaan om met zijn bedrijf de beste op de markt te kunnen zijn.

Zijn echtgenote Kathy is al veel jaren actief in deze zorgsector en zoon Dimitri combineert de gedrevenheid en beide passies van zijn ouders als geen ander. Een echt familiebedrijf dus. Ik leerde het jonge en zéér gemotiveerde team van Senior Homes kennen en ik sprak anoniem met zowel woonassistenten en bewoners. Iederéén werkt er graag, iedereen deelt hetzelfde enthousiasme en dezelfde zorgzaamheid.

Markant is dat alle bewoners met pretlichtjes spraken over Dimitri, Wilfried, Kathy én de voornamen kenden van alle medewerkers. Een betere bevestiging kon ik mij niet wensen!

 
Hoofd

We zijn in goede handen

Misschien ben je geïnteresseerd in één van de vele andere projecten van Senior Homes. Zelf verhuren wij enkel onze eigendom C.04.

Tania en ik zijn geen immo makelaars, doorverwijzers of commerçant. Neem bij interesse in iets anders best persoonlijk contact op met Senior Homes onderaan de pagina.

 

De cijfers spreken voor zichzelf

Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0
Assistentie projecten
0

Bijna iedere dag merk ik dat ik inderdaad de goede keuze heb gemaakt.

Residentie De Orangerie voldoet aan alle verwachtingen en de strenge selectielijst. De mensen van Senior Homes zijn zeer aangenaam om mee samen te werken: je merkt dat voor hen de bewoners écht tellen en het is een mooie synergie als investeerder om daarin ook een rol te kunnen spelen.

De Orangerie ligt tegen het centrum van Evergem. De bus en de belbus stopt aan de voordeur. Het treinstation en de tram zijn gemakkelijk te voet bereikbaar.  

In de buurt zijn vele handelszaken, restaurants, supermarkten, apotheken en de kerk op wandelafstand.

Er is fietsstalling en een ondergrondse parking en ook naast De Orangerie kan je familie veilig parkeren. Een prachtig restaurant met verse keuken, een kapper- & wassalon, een fitness en wellness met schoonheidsinstituut.

De ruime flat C.04 is energiezuinig en beschikt over een inkomzone, berging, living en keuken, aangepaste badkamer, grote slaapkamer en een privaat terras.

Op -1 (lift in gebouw) is de kelderberging. De Orangerie is volledig rolstoelleefbaar met brede gangen en deuren.

Je zit niet in een zorgcentrum of bejaardentehuis maar in een gezellige Residentie met de toegevoegde diensten en veiligheid van een erkende assistentiewoning. Je zal je er meteen “thuis” voelen.

 

"Als investeerder voelt het super goed te zien dat een synergie tussen een schitterend project én oprechte bekommernis voor goede zorg écht bestaat."

De assistentiewoning C.04 is een unieke kans

Orangerie Evergem binnenpark met appartement C04

Vrijblijvende informatie over woning C04

 
Misschien ben je geïnteresseerd in één van de andere projecten van Senior Homes.
Tania en ik zijn prive personen. We zijn geen immomakelaar, doorverwijzer of commerçant. Wij hebben ook geen enkele commerciële band met Senior Homes.
We verhuren enkel onze eigendom de erkende assistentiewoning C.04 in De Orangerie te Evergem.
Vanuit eigen ervaring en studiewerk kunnen we wel Senior Homes hartelijk aanbevelen.
Senior Homes zal je graag helpen met je vragen als je hen rechtstreeks contacteert op info@seniorhomes.be of via het formulier.

Vraag aan Senior Homes

 
Scroll naar boven